Tarieven

De benedenverdieping is te huur voor 1 tot 5 personen. Kom je met een groter gezelschap, dan kun je de bovenverdieping erbij huren waar ook 4 personen kunnen slapen. Plus eventueel nog een kind op een matras of in een campingbedje. Wij verhuren altijd aan één partij, je zult dus geen vreemden in huis tegen komen. 

De basisprijs is € 600 per week. Dit is de prijs bij gebruik van de benedenverdieping met 2 personen. Voor elke extra persoon komt er € 15 per persoon per nacht bij. Kortere verblijfsduur in overleg. 

Aangezien de stookkosten erg hoog zijn in Duitsland, rekenen wij in het koude seizoen (15 okt. t/m 15 april) € 75 extra per week.

De (verplichte) eindschoonmaak is € 45 voor de benedenverdieping. Gebruik je ook de bovenverdieping, dan komt de eindschoonmaak op € 60.

Tot slot moeten we Kurtax in rekening brengen, die wij gelijk doorsluizen naar de gemeente. Uit de Kurtax worden alle toeristische voorzieningen gefinancierd. De Kurtax bedraagt € 2,30 per nacht per volwassene en € 1,30 per nacht voor een kind vanaf 7 jaar. In ruil daarvoor krijg je Kurkarten, waarmee je o.a. gratis met het lokale vervoer kunt reizen.  

Bij boeking doe je een aanbetaling van 50% van de totale huursom. Twee weken voor de ingangsdatum van de huurperiode betaal je de andere 50% plus een borgsom van € 250. Wij storten de borg binnen enkele dagen na je vertrek uit Das Alte Haus terug op je rekening.